Adeptus Myyntivoima Oy

Mikko valmensi meidän B2B-bookkaustiimiä.

Valmennuksissa lisättiin mm. työn suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta ja motivaatiota arjen tekemiseen sekä luotiin uskoa omaan osaamiseen.

Voin erittäin lämpimästi suositella Mikon valmennuksia. Mikolla on poikkeuksellisen hieno taito saada ihmiset mukaan valmennuksiin. Hänellä on erittäin positiivinen asenne. Valmennus sisälsi tunneälykästä tekemistä niin, että porukka oli hyvin läsnä.

Valmennuksissamme syntyi erittäin hyvää keskustelua. Valmentajalle jäi hyvä sauma panostaa keskustelun suunnan viemiseen ja suuntaamiseen, josta isot pointsit Mikolle. Hänestä huokuu pitkänlinjan myyntikokemus, mikä antaa valmentamiselle uskottavan pohjan. Valmennus oli myös rakenteellisesti hyvä.

Suosittelen Mikkoa myyjien valmennukseen sekä kokeneemmille tekijöille että vasta myyntiuraansa aloittaville.

Yhteistyömme on sujunut mutkattomasti myös rekrytoinnin saralla. Myynnintuottajat Group on asiakaslähtöinen yritys, josta iso kiitos Mikolle. Hän on tullut kiitettävästi vastaan asiakkaan omassa rekrytointiprosessissa, ja rakentanut siten yhteistyössä kestävän, asiakkaan ehdoilla toteutetun, rekrytointimallin.

Adeptus Myyntivoima Oy:n Henri Tikkanen, CEO


Ota yhteyttä

Adeptus Referenssi

Adeptus Myyntivoima Oy on moderniin monikanavaiseen myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa lääkehoitoa myynnin ulkoistuksiin (Outbound, Inbound ja Smartbound) ja koulutuksia.