Palvelumme

Onnistumisissa yhdistyvät halu, motivaatio ja asenne.

Luotsaamiemme tunneälykkäiden valmennusten avulla tiimi löytää uudelleen innostumisen, motivaation sekä uskon omaan tekemiseen. Henkinen hyvä asenne siivittää koko tiimin kohti parempaa tulosta. Räätälöitävillä valmennuksilla tehdään täsmäisku kasvua estävään solmukohtaan.


Esimiesvalmennus

Tiiminvetäjien ja esimiesten valmennus

Esimies auttaa tiimiä onnistumaan

Esimiesten valmennus antaa eväät tiimin kuunteluun ja onnistumisien lisäämiseen. Sparraamme esimiestä solmukohtien avaamisessa sekä tiimin sisäisten motivaattoreiden etsimisessä ja hyödyntämisessä. Tärkeintä on, että esimies on tiimin tukena ja reagoi niin onnistumisiin kuin epäonnistumisiin. Hyvinvoiva ja motivoitunut tiimi tekee parempaa tulosta.

Autamme sinua, jos tiimisi

- alisuoriutuu eli ei pääse annettuihin tavoitteisiin

- ei usko annettuihin tavoitteisiin

- ei toteuta yrityksen strategiaa

- on kadottanut motivaationsa

- työyhteisö on myrkyttynyt esimerkiksi muutosten seurauksenaMyynnin ja asiakaspalvelun valmennus

Myynnin ja asiakaspalvelun valmennus

Tuloksellista myyntiä ja laadukkaita kohtaamisia

Myynnin ja asiakaspalvelun valmennus koskee koko tekijäjoukkoa. Tiimi osaa työnsä, mutta jostain syystä tulos jää silti alhaiseksi. Valmennuksessa käsittelemme myyntitekniikan ja asiakaskohtaamisen lisäksi myös motivaatiota, halua ja uskoa omaan tekemiseen. Myyntivalmennus innostaa tiimin pitkäjänteiseen tuloksentekoon. Asiakaspalveluvalmennus motivoi kohtaamaan asiakkaan paremmin sekä suorittamaan työn parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksessa etsitään tiimin

- solmukohdat tai pullonkaulat

- avaimet itseluottamukseen ja uskoon omaan tekemiseen

- tavoitteet ja asetetaan mittarit niihin pääsemiseksi

- sisäiset motivaattorit tuloksen tekemiseenMyynnin ja asiakaspalvelun rekrytointi

Myynnin ja asiakaspalvelun rekrytointi

Myyjien rekrytointi tiimiisi

Myynnintuottajat etsivät ja löytävät yritykseesi huippulaatuisia uusia tekijöitä. Etsimme toimeksiantosi mukaan yksittäistä huippuosaajia tai kasaamme kokonaan uuden tiimin. Saat eteesi valmiiksi sparratut tekijät, joilla on jo mielikuva työnantajasta ja tulevasta työnkuvasta. Rekrytointipalvelun ansiosta esimiesten ja johtajien aikaa säästyy, sillä sinun tarvitsee vain määrittää, sopiiko hakija yritykseen ja tiimisi sekä tehdä palkkauspäätös.

Kullanarvoinen palvelu

- on nopeaa ja tehokasta

- säästää kallista aikaasi ydintoimintoihin

- hyödyntää rekrytoijien laajaa kokemusta ja ymmärrystä alalta

- voit luottaa rekrytoijien aktiiviseen tekemiseen

Rekrytoinnin lisäpalveluna toteutamme positiivisen palkkauspäätöksen jälkeen alkuvalmennuksen. Valmennuksen avulla uudella työntekijällä on valmiudet ja halu tuloksen tekemiseen. Tyypillisesti se sisältää työkaluja tehtävässä aloittamiseen, kuten myyntitekniikkaan, tavoitteiden asettamiseen, motivaatioon, asenteeseen ja jaksamiseen sekä itsensä johtamiseen. Valmennus räätälöidään tarpeidesi mukaan.